Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

     Stimati clienti,

  Telegraf Tours  reprezintă agenţie de turism deja cunoscută pe piaţa braşoveană. Agenţia pe care o conduc atrage întotdeauna clienţi noi, pentru că serviciile oferite sunt de calitate, întotdeauna la nivelul oricăror exigenţe. Dorinţa noastră este să creăm cele mai ingenioase oferte pentru clienţi, fie că sunt persoane fizice sau corporate.

      Telegraf Tours are o personalitate puternică, în permanenţă mişcare, aspirând să vină mereu cu ceva nou. Suntem adaptabili la noile cerinţe ale clienţilor noştri şi atenţi la tendinţele pieţei în intenţia de a le prevedea cerinţele. Pentru clienţii noştri suntem maleabili: suntem clasici dar şi avangardişti, suntem sofisticaţi şi aventuroşi. Tocmai de aceea, Telegraf Tours reprezintă o imagine care vă duce cu gandul la vacanţe exotice pe tărâmuri nebănuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse în realitate.

În ţara sau în străinatate, la munte sau la mare, oriunde veţi dori să vă simţiţi confortabil în călătoriile dumneavoastră, aveţi în agenţia Telegraf Tours cel mai bun prieten, care se ocupă de tot ceea ce înseamnă un sejur plăcut, elegant, de neuitat.

      Telegraf Tours vă invită să descoperiţi turismul de lux, în cele mai speciale destinaţii din lume, cu servicii pe măsura aşteptărilor dumneavoastră, la preţuri accesibile pentru toţi cei care doresc să călătorească.


      În mod concret, Telegraf Tours va poate oferi cazare în hoteluri din toată lumea, la tarife competitive, pachete turistice complete şi programe la cerere, vacanţe individuale şi de grup, turism de afaceri sau tematic, organizări de simpozioane, congrese , croaziere, servicii de închiriere auto şi asigurări de sănătate, traduceri şi legalizări documente în toate limbile.

 

Vă aşteptăm să încercaţi serviciile noastre.

Cu stimă,
Director Ioana Bogdan