Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT MAJESTIC BEACH RESORT

Descriere

Hotelul Majestic Beach 4* este situat strategic, în partea de nord a statiunii Sunny Beach, chiar pe plaja. Prin prisma pozitionarii sale si facilitatilor oferite reprezinta o destinatie perfecta pentru petrecerea unei vacante in familie alaturi de cei dragi.
Localizare

Hotelul Majestic Beach 4* este situat în partea de nord a statiunii Sunny Beach, chiar pe plaja, avand o suprafata totala de 47000 mp.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24h, inchirieri auto, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, bancomat, sali de conferinte, restaurante si baruri, parc acvatic, piscina exterioara, facilitati pentru copii, centru SPA, teren de sport multifunctional (doua terenuri de tenis, doua de fotbal si baschet), biliard, fotbal de masa, hochei pe gheata, sah, darts, mini-golf.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu mini-bar, TV prin satelit, telefon, seif, baie proprie (cu cada sau dus), uscator de par, aer conditionat centralizat, canapea extensibila, balcon.

Sport si divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: parc acvatic, piscina exterioara, teren multifunctional pentru teren de tenis, fotbal, baschet, biliard, fotbal de masa, sah, tenis de masa, minigolf, darts.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in cadrul a 4 restaurante si 5 baruri, restaurant principal unde sunt servite gustari europene si bulgaresti, restaurantul a la carte “Bulgari” cu meniu bulgaresc, restaurant a la carte “Dolce Vita” cu meniu mediterranean, snack bar, lobby bar, terasa, salon bar, bar la piscina si la plaja.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina pentru copii, mini club, teren de joaca, gradinita, babysitting la cerere.

SPA & Welness

In cadrul centrului SPA turistii se pot relaxa prin intermediul urmatoarele facilitati: baie turceasca, masaj, tratamente si masaje asiatice, tratamente SPA exotice, tratamente anti-celulita, impachetari corporale, tratamente faciale, centru de infrumusetare, coafor.

Site web

http://hotel.majestic-bg.com/en/pages/about

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.