Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT EVRIKA BEACH CLUB HOTEL

Descriere

Hotel DIT Evrika Beach Club este situat la doar 20 m fata de plaja statiunii si ofera turistilor numeroase facilitati pentru petrecerea unui sejur relaxant si animat: piscina exterioara, aqua parc, restaurant, terasa, programe de divertisment, facilitati pentru copii, centru SPA; toate menite sa creeze o atmosfera primitoare si plina de amuzament.
Localizare

Hotelul Evrika Beach Club hotel 4* este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, langa plaja si la aproximativ 2 km de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Club Hotel Evrika 4* ofera oaspetilor sai facilitati precum: receptie cu seif, schimb valutar, magazin cu suveniruri, acces internet WiFi in zone publice, ziare, restaurant cu terasa, 3 restaurante tematice, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, amfiteatru, salon de infrumusetare, servicii medicale, parcare gratuita

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu pat matrimonial/doua paturi twin, TV prin cablu, seif, mini-frigider, telefon, uscator de par, baie proprie, aer conditionat, canapea dubla (extensibila), balcon.
Tipuri de camere:
- Camera dubla standard: un total de 461 de camere cu vedere spre parc sau piscina;
- Apartamente: 15 apartamente cu vedere spre parc ori piscina;
- Camera family: 48 de camere;
- Studio: 91 de studiouri cu vedere spre piscina ori parc.

Sport si divertisment

Turistii cazati se pot bucura de vacanta, beneficiind de urmatoarele facilitati pentru petrecerea timpului si relaxare: piscina exterioara cu aquapark, teren de tenis, tenis de masa, diferite jocuri, volei pe plaja, darts, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, programe de divertisment atat ziua cat si seara.

Drinks & Food

Turistii pot lua masa in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurantul cu specifici bulgaresc “Bulgare”, ori la cel asiatic si italian “Bella Vita”, lobby bar, lounge bar, snack bar, bar langa piscina si pe plaja.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie patut pentru bebelusi, scaune inalte in restaurant, piscina, aquapark, loc de joaca, club, programe de animatie.

SPA & Welness

Oaspetii se pot relaxa in cadrului centrului SPA care dispune de: jacuzzi, sauna, sala de fitness, coafor, salon de infrumusetare.

Site web

http://hotel-evrika.com/ro

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.