Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Continental Forum Sibiu 4* este localizat central in Piata Unirii, in imediata apropiere de centrul istoric.

Unitatea dispune de parcare proprie, bar, cafenea, acces la internet, servicii de concierge, room service, seif, centru wellness/SPA, sali de conferinta, curatatorie chimica si spalatorie.

Continental Forum este un hotel de 4 stele in Sibiu, recunoscut pentru serviciile de calitate pe care le ofera oaspetilor sai.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor:
- 130 de camere,
- 4 apartamente,
- apartament prezidential aflat la ultimul etaj.
Unitatea ofera cazare in Sibiu in camere cu design elegant care vor incanta prin cromatica in nuante diferite. Oaspetii hotelului pot alege intre camere standard sau camere deluxe. Cei care isi doresc un spatiu mai mare de cazare, pot opta pentru un apartament.
In functie de preferinte, oaspetii pot alege o camera dotata fie cu o cabina de dus, fie cu cada.
In plus, hotelul are si camere cu facilitati speciale pentru persoanele cu dizabilitati sau mobilitate redusa.

Dotarile conform standardelor de patru stele asigura o sedere placuta si confortabila intr-un cadru elegant.

Toate camerele sunt pentru nefumatori.

Apartamentele sunt de mai multe tipuri, standard si deluxe, iar apartamentul prezidential este extrem de spatios, avand peste 180 mp.

In functie de preferinte, turistii pot alege o camera dotata fie cu cabina de dus, fie cu cada. Hotelul are si camere cu facilitati speciale pentru persoanele cu dizabilitati si mobilitate redusa.

Standard room - beneficiaza de un pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat, televizor, telefon, birou de lucru, Wi-Fi gratuit, baie proprie, halat de baie si papuci, uscator de par.
Superior room - camerele sunt recent renovate si benecifiaza de pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat, televizor, telefon, birou de lucru, Wi-Fi gratuit, baie proprie, halat de baie si papuci, uscator de par.
Camere Deluxe - dispun de un spatiu mai mare fata de cele standard, un pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat, televizor, telefon, birou de lucru, Wi-Fi gratuit, baie proprie, halat de baie si papuci, uscator de par.
Camera Family - detin un pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, televizor, telefon, birou de lucru, Wi-Fi gratuit, baie proprie, halat de baie si papuci, uscator de par, minibar.
Apartament - sunt de doua tipuri: doua apartamente sunt dotate cu paturi twin, iar alte doua au paturi matrimoniale, si sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living spatios, iar capacitatea maxima de cazare este de trei persoane.
Apartament Prezidential - este aflat la ultimul nivel al hotelului si are o suprafata impresionanta de 183,21 mp. Apartamentul dispune de un living si doua dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu paturi twin. Toate incaperile pun la dispozitie un spatiu generos, in mod special living-ul.

In camerele standard, se accepta animale de companie (de talie mica, maxim10kg) contra cost.

Restaurant Sibiu Balkan Bistro - este primul restaurant cu bucatarie balcanica din tara, fiind unul dintre cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Meniul cuprinde preparate delicioase si inedite din bucatariile traditionale din tari precum Grecia, Bulgaria sau Romania.

Servicii gratuite: facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, seif, ziare, business corner, camera de bagaje, acces la internet.

Servicii contra cost: parcare, servicii de fax, room service, facilitati conferinte, masaj, curatatorie, spalatorie, SPA.
Continental Forum Sibiu se afla la doar 3 minute de mers pe jos de Muzeul Brukenthal si de Piata Mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie