Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Azur


Descriere

Hotelul Welnes “Aqua Azur” este amplasat in statiunea de vara“Sf. Sf. Constantin si Elena”, la o distanta de numai 100 m la plaja. Facilitati hotel: seif, casa de schimb valutar, magazine, internet cafe, fax, posibilitate de plata prin carte de credit, curatatorie chimica si spalatorie, room service (24 ore), apeluri de trezire, rent-a-car, taxi, parcare pazita gratuita (in limita locurilor disponibile), restaurant, lobby bar, bar la piscina, bar la hotel, piscina interioara, piscina exterioara, centru spa, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis.

Atuurile hotelului sunt: amplasare pe tarm, servicii de calitate.

Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu : grup sanitar propriu ( dus sau cada de baie), oglinda cosmetica, uscator de par birou, fotoliu extensibil, noptiere, minibar, TV prin satelit, telefon, internet, aer conditionat.

Descriere facilitati:
Hotelul Aqua Azur este format din 168 camere duble, 6 studiouri si 2 apartamente, toate camerele avand vedere spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Cafenea
Lift
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Terasa
SPA
Internet wireless contra cost

Locatie