Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sport


Descriere

Aflat in inima muntilor, la baza celebrelor partii de schi Poiana Brasov, Sport Hotel este o relaxanta destinatie de vacanta in orice anotimp si o locatie privilegiata pentru evenimente.

Ana Hotels Sport Poiana Brasov este situat intr-o locatie pitoreasca de la poalele Muntelui Postavaru, langa partiile de schi si in mijlocul unei paduri de pin. Orasul medieval Brasov se afla la doar 15 km distanta, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se afla la doar 25 km de Poiana Brasov.

Facilitati generale: hotelul ofera 89 de spatii de cazare, restaurant, bar, terasa, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, acces internet, coafor, magazine, garderoba echipament sportiv, spalatorie/calcatorie, birou turism, lift, seif, piscina acoperita, SPA, baza tratament, teren tenis, masaj, sauna (uscata si umeda), hammam, jacuzzi, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard, biliard, tenis de masa, bowling, parapanta, paint- ball.

Facilitati camere: cele 80 de camere duble (Standard si Deluxe, cu pat matrimonial sau paturi twin) si 9 apartamente sunt dotate cu TV, minibar, baie cu cada sau dus, internet, uscator de par - in camere deluxe si apartamente, telefon.

Camera King: Camerele King Sport, in mare parte cu balcon si vedere spre statiunea Poiana Brasov sau spre padure, imbina culorile calde cu materiale naturale. Bucura-te de un somn odihnitor in reconfortantele paturi austriece Voglauer si de extra-confortul canapelelor extensibile. Baile cu pereti de sticla translucida si lumina naturala sunt dotate cu cabina de dus si pardoseala incalzita.

Camera Twin: Cu o captivanta priveliste spre Poiana Brasov sau spre padurile de brazi, camerele Twin sunt decorate in culori odihnitoare, inspirate din natura.

Camera King Deluxe: ofera 24 mp de confort si relaxare. Acestea au in dotare paturi matrimoniale king.
Apartament King Junior: Spatiul generos si atent compartimentat este perfect pentru familii cu copii. Cu vedere spre statiune si spre padure, apartamentul ofera un remarcabil living, cu sofa bed si canapea, TV plasma si acces la internet. Inca un TV plasma se afla in dormitor. Patul king are saltea ergonomica Voglauer, perne si cearceafuri fine, care te fac sa redescoperi un somn odihnitor. Baia cu lumina naturala dispune de cada, cabina de dus si produse de ingrijire Chopard.

Apartament King Executive: Elegantele apartamente de la ultimul nivel ofera o priveliste splendida prin ferestrele inalte. Avand un decor unic si posibilitatea de transformare in duplex, Executive Suite dispune de TV plasma, o zona de relaxare si un reconfortant pat king cu saltea ergonomic Voglauer.

Restaurant Altitude este deschis in fiecare zi de la 07:30 la 10:30 pentru mic dejun, de la 12:30 pana la 16:00 pentru pranz si de la 19:00 la 22:30 pentru cina. Se acorda in unitatea restaurant Sport, categoria lux, micul dejun in sistem bufet suedez, dejun si cina in sistem fisa cont.

Oxygen Lounge - barul din lobby este deschis zilnic de la 08:00 la 02:00 si ofera o atmosfera calda creata de semineu si de elemente decorative din lemn, piatra si onix.

SPA: Sanctuar al relaxarii, Sport Wellness Spa poart simturile intr-o calatorie care revitalizeaza trupul, mintea si spiritul cu masaje si terapii anti-stres, ritualuri faciale cu ingrediente organice, tratamente de remodelare corporala, anti-ageing si de energizare masculina.
Inspirat din bogatiile naturii, elegantul centru Sport Wellness Spa armonizeaza design-ul modern cu trainicia pietrei, caldura lemnului, fascinatia onixului si puterea apei. Spatiul generos cu piscina, sala de fitness, saune, inclusiv un inedit hot tub exterior, imbie la sport, relaxare si rasfat dup orele de schi.

Parcare: hotelul dispune de parcare privata in limita disponibilitatii.

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.