Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL


Descriere

Hotelul Sol Nessebar Bay/Mare face parte din complexul Sol Nessebar si este inconjurat de copaci si o gradina superba, beneficiind de o vedere la mare de exceptie. Sol Nessebar Bay si Mare va ofera vacante memorabile intr-un complex modern, cu dotari de lux, sporturi atractive, bucatarie internationla si cu specific bulgaresc, precum si un club balneo foarte apreciat pentru saloanele de infrumusetare, relaxare si recuperare.

Descriere :

Sol Nessebar Bay/ Mare face parte din complexul Sol Nessebar si este inconjurat de copaci si o gradina superba beneficiind de o vedere la mare de exceptie. Sol Nessebar Bay and Mare va ofera vacante memorabile intr-un complex modern, cu dotari de lux, sporturi atractive, bucatarie internationla si cu specific bulgaresc precum si un club balneo foarte apreciat. 

Localizare :

Este situat langa plaja, la 2,5 km de orasul vechi Nessebar si la 4 km de centrul cel mai mare centru turistic din Bulgaria - Sunny Beach.

Facilitati hotel:

Hotelurile pun la dispozitie receptie cu schimb valutar si casete de valori pentru inchiriere (contra cost), aer conditionat, centru SPA, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, club de noapte, entertainment bar, bar pe plaja, sali de conferinta, piscina interioara si exterioara, internet wireless in lobby, in zona piscinelor si in camere.
Pentru copii exista piscina special destinata, aqua park castel cu tobogane cu apa, teren de joaca, clubul copiilor, show-uri de animatie.
Mai dispune de sala fitness, gimnastica in apa, teren sportiv, aerobic, volei, baschet, darts, tenis de masa, boccia, sezlonguri la piscina si pe “sun terrace” (situat langa portiunea de plaja dintre hotelurile Bay si Palace).

Facilitati camere:

Toate camerele dispun de aer conditionat individual, telefoane langa pat si in baie, TV prin cablu, zona de relaxare cu canapea, birou, frigider, seif in camera (contra cost), spatiu destinat bagajelor, baie cu dus si suscator pentru par, balcon (cu vedere la parc sau la mare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie