Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BELLA PLAYA:
Hotelul aflat in frumoasa statiune Cala Ratjada ofera o atmosfera linistita si relaxanta pentru vacante de neuitat.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL BELLA PLAYA:
Hotelul se afla la 700 de metri de plaja superba cu nisip fin a statiunii Cala Ratjada, plaja Cala Agulla.

Dotari camere:
Hotel Bella Playa are camerele dotate cu: aer conditionat/incalzire, baie cu cada sau dus si uscator de par, seif (contra cost), minibar, TV satelit, telefon, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL BELLA PLAYA:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant bufet, snack bar, o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii, piscina interioara incalzita la centru Spa, terasa pentru plaja, camera pentru bagaje, aer conditionat, parcare, garaj pentru biciclete, camera de jocuri, Wi-Fi.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.bellaplaya.com/en/hotel-bella-playa-and-spa-cala-ratjada-majorca.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie