Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA ROYAL PALACE

Descriere

Hotelul Duni Marina Royal Palace este situat chiar pe plaja de nisip din statiunea Duni şi face parte din complexul select Duni Royal Resort de lângă Sozopol. Turistii cazati in cadrul acestuia se pot bucura de eleganta, confort numeroase facilitati si servicii menite sa asigure un sejur de neuitat: piscina exterioar, terenuri de tenis, centru SPA, facilitati pentru copii, spectacole de divertisment si animatie.
Localizare

Hotelul Marina Royal Palace 5* este situat pe plaja din Duni, la scurta distanta de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un sejur relaxant, in care buna dispozitie si confortul este intalnit la tot pasul. De aceea, printre numeroasele facilitati de care dispune, se numara: restaurante principale si a la carte, program de animatie, inclusiv pentru cei mici, piscina exterioara, terenuri de tenis, baruri, inclusiv la piscina, facilitati pentru copii, centru SPA, masa de tenis, volei si fotbal pe plaja.

Facilitati camere

Camerele standard sunt prevazute cu suprafete de 26-28 mp, pat matrimonial king/ 2 paturi twin, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, minifrigider, seif contra cost, uscator de par, terasa ori balcon. Toate aceste 214 camere dispun de vedere spre mari ori spre gradina. Pe langa acestea, hotelul pune la dispozitia turistilor 43 de suite junior (formate din living cu o canapea extensibilia si un dormitor twin) si 54 de suite standard (su cuprafete de 38 – 40 mp, dormitor matrimonial, living si zona de relaxare).

Sport si divertisment

Buna dispozitie si amuzamentul sunt asigurate cu ajutorul numeroaselor facilitati pe care hotelul le pune la dispozitia turistilor: piscina exterioara, program de animatie, terenuri de tenis, dintre care 2 au nocturna, masa de tenis, tir cu arcul, volei si fotbal pe plaja, darts.

Drinks & Food

Specialitatile gastronomice, locale si internationale, cu care bucatarii si echipa acestora vor sa va incate simturile, sunt prezentate in cadrul hotelului cu ajutorul restaurantelor principale si celor a la carte. Pe langa acestea, in vederea asigurarii unui sejur minunat, turistii se pot bucura de crama, baruri, club si cocktail bar.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de piscina exterioara cu o suprafata de 60 mp, terenuri de joaca, scaune speciale la restaurant, miniclub, spectacole de animatie.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde jacuzzi exterior, piscina interioara, sala de aerobic, sauna, sala de fitness.

Site web

http://www.duni.bg/hotels_mrp.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.