Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Peninsula Resort - Murighiol


Descriere

Profil: Familie si copii
Situare: Situat in localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului.
Info: Complexul Peninsula ofera o piscina in aer liber si un restaurant. In toate zonele proprietatii este disponibil WiFi gratuit.
Dotari camere: Camerele includ aer conditionat, un TV cu ecran plat, o zona de relaxare, un frigider si o baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Acestea beneficiaza de vedere la lac. Suita ofera de asemenea o cada spa si un balcon.
Facilitati: Complexul Peninsula Resort dispune de aer conditionat, articole de toaleta, baie cu cada sau dus, bar, camere cu balcon sau cu vedere la gradina.
Complexul Peninsula ofera o piscina in aer liber si un restaurant. In toate zonele proprietatii este disponibil Wi-Fi gratuit. Facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa; camere de familie camere izolate fonic; incalzire. Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private.



Dotari si facilitati: Resortul dispune de 19 camere dintre care :

- 4 camere tip family ( 30 m2, prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, pardoseala de lemn/parchet, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, inclazire, uscator de par, baie cu dus, vedere la lac, intrare privata)
- 4 camere cu pat matrimonial ( 24 m 2,prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, incalzire, uscator de par, baie, dus, vedere la lac,)
- 1 apartament (62mp, format din 2 camere despartite prin usa fiecare cu un pat matrimonial,prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, zona de relaxare, balcon, izolare fonic, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, terasa, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobadulap, anclazire, uscator de par, cada cu hidromasaj, baie cu cada, vedere la lac, TV )
- 10 camere twin-duble (24 m2, prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, ancalzire, uscator de par, baie, cada sau dus, vedere la lac,

Dintre serviciile si facilitatile complexului Peninsula Resort**** amintim:

  • Restaurant cu terasa de 54 locuri
  • Terasa cu promenada de 64 locuri
  • Crama
  • piscina in aer liber (deschisa in sezon), Mini-Aquapark
  • acoperire Internet, WiFi in intreaga cladire
  • Club Karaoke
  • sala de conferinta si de petreceri
  • parcare
  • pescuit
  • biciclete
  • inchiriere barci cu motor, caiace, barci cu vasle
  • excursii (grupuri de minim 10 persoane)

Parcarea este cu plata.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie