Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in centrul statiunii, deschis in 2006, la 5 minute de biserica 'St Trinity'.


Facilitati Hotel: hotelul detine 84 de camere duble ( 30 mp ), 4 camere de lux ( 50 mp ), 1 apartament prezidential cu incalzire centrala, wireless, acces la internet si dispune de Lobyy bar, restaurant Mehana, lift panoramic, centru SPA, receptie, paracare, transport catre gondola, exchange.
IMPORTANT: Cina festiva de Craciun si cea de Revelion - ambele sunt OBLIGATORII si sunt incluse in tarifele din sistem!

Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin sau pat matrimonial, telefon, TV, safe, minibar, acces la internet, incalzire, baie cu cada si dus, camerele de lux si apartamentele au si jacuzzi, uscator de par, halate de baie si papuci, buton de panica.



GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, fitness, jacuzzi, club pentru copii 3 ore si transfer catre gondola. Accesul cu animalele de companie Nu este permis

Observatii: in Family Room, Apartament si Dubla Lux nu se recomanda cazarea a mai mult de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, alte combinatii de cazare sunt on request in functie de disponbilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie