Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR GARDEN

Descriere

Foarte Bine 8.8 DirectBooking.com Hotelul Ralitsa Superior Garden 3* (ex Ralitsa Superior sector K) este situat la aproximativ 950 de metri de plaja si de zona cu magazine, terase si restaurante. In apropiere se afla clubul de echitatie, terenurile de fotbal si tenis.
Localizare

Hotelul Ralitsa Superior Garden 3* este situat intr-o zona frumoasa, la o distanta de 950 de metri fata de malul marii. In apropierea hotelului se afla teatrul “Variety” din Albena, centrul de echitatie si cele trei terenuri de fotbal si parking.

Facilitati hotel

Hotelul cuprinde urmatoarele facilitati pentru petrecerea timpului liber si asigurarii unui sejur relaxant: piscina interioara si exterioara, teren de sport, centrul de echitatie, parcare, programe de animatie, darts, restaurant principal, restaurant a la carte, bar in lobby, bar langa piscina, facilitati pentru copii, acces internet WIFI, centru SPA.

Facilitati camere

Sunt amenajate modern si confortabil, dotate cu baie cu dus, A/C, TV prin cablu, telefon. Toate camerele au balcon.Hotelul detine 260 camerele standard, 5 apartamente si 20 de mezonete. Camerele sunt confortabile si frumos amenajate, fiind echipate cu TV satelit, telefon, terasa, aer conditionat, balcon, baie proprie, uscator de par.

Sport si divertisment

Turistii cazati se pot bucura de piscina exterioara, teren de sport ( pentru tenis, golf, baschet, fotbal si volei), program de animatie, darts.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal ori la restaurantul a la carte. Aici pot fi consumate felurite specialitati nationale si internationale, gustari reci si calde, salate, pizza si preparate barbeque. De asemenea, turistii pot servi bauturi alcolice si nonalcolice la barul de la piscina si in lobby bar.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie urmatoarele facilitati: loc de joaca, gradinita pentru copiii intre 2-12 ani, programe de animatie, minidisco.

SPA & Welness

Zona de SPA si wellnes cuprinde jacuzzi, masaj, salon de infrumusetare, sala de fitness, sauna uscata, sauna cu aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.