Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte Bine 8.0 Booking.com Hotelul Mura este situat pe faleza, in apropierea Rezervatiei Naturale Balata. Hotelul face parte din grupul hotelier Gergana, Slavuna si Mura avand aproape aceiasi constructie si pozitionare, cu deosebirea ca este singurul din acest grup care nu a mai fost renovat din 2001. Centrul staţiunii Albena se află la 900 de metri de proprietate. Aeroportul oraşului Varna este la 41 km!
Localizare

Hotelul este situat pe plaja din Albena, in apropierea rezervatiei Baltata, la o distanta de 40 km fata de aeroportul din Varna. Cele mai apropiate orase sunt Balchik, 15 km si Dobrich, 40 km.

Facilitati hotel

Turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, tenis de masa, darts, biliard, sedinte de scuba diving la cerere, centrul SPA si welness, sala de jocuri, teren de joaca pentru copii, restaurant cu meniuri variate, programe de animatie pentru copii si adulti, volei pe plaja, facilitati pentru persoane cu disabilitati, camere pentru nefumatori, rent a car, magazine, case de schimb valutar, acces internet WIFI.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 170 de camere standard, 2 apartamente si 14 suite. Fiecare camera este echipata cu aer conditionat, TV prin satelit, baie proprie (uscator de par, oglinda pentru machiaj), mini bar, telefon, balcon.

Sport si divertisment

In cadrul hotelului turistii se pot bucura de tenis de masa, volei pe plaja, biliard, darts, sedinte de scufundari, tenis si fotbal pe plaja. De asemnea, acestia beneficiaza de programe de animatie 6 zile pe saptamana.

Drinks & Food

In ceea ce priveste domeniul gastronomic, hotelul pune la dispozitia turistilor restaurantul principal unde se organizeaza seri traditionale bulgaresti, cafenea si bar. Restaurantul dispune de aer conditionat si de o zona pentru nefumatori. De asemenea, turistii pot opta sa serveasca masa in restaurantele din cadrul complexului Albena: restaurant cu specific frantuzesc Ciel Bleu, restaurantul cu specific mediteranean Kaliopa, restaurantul cu specific mexican Tex Max si restaurantul cu specific italian Ti Amo.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de piscina exterioara cu topogane, spatiu de joaca, sala de jocuri, programe de animatie, mini club.

SPA & Welness

Pentru a petrece o vacanta relaxanta si reconfortanta, centrul SPA ofera facilitati precum: salon de masaj, jacuzzi, piscina interioara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.