Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fedrania Gardens


Descriere

Descriere HOTEL FEDRANIA GARDENS:
Hotelul este asezat intr-o zona linistita, departe de viata de noapte din Aya Napa. Hotelul a fost construit in 1996 si a fost complet renovat in 2015.


Localizare:
Este situat in Aya Napa, la cca 800m distanta de plaja si la cca 1.5 km fata de centrul Aya Napa.


Facilitati camere:
Hotelul dispune de un total de 120 de camere , din care 22 camere twin, 31 camere cu un dormitor, toate fiind renovate in 2015. In plus, au fost construite in 2018 inca 10 camere de tip swim up, 24 camere family, 36 camere duble/tripe cu vedere la piscina.
Camerele sunt dotate cu 2 paturi sau pat matrimonial, AC si incalzire, LCD TV, safe (contra cost), minibar, baie cu dus, terasa sau balcon, Wifi (contra cost). Camerele duble pot caza maxim 2 persoane, iar in camerele cu un dormitor se pot caza maxim 4 persoane. Acestea din urma pot avea living cu canapea extensibila.


Facilitati hotel FEDRANIA GARDEN:
Check-in:14:00, Check-out: 12:00.
Wifi in spatiile comune, gratuit; camera internet (contra cost). Exista facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, in camerele cu un dormitor. Hotelul nu dispune de lift pentru etajele superioare.
Loc de joaca pentru copii, piscina, receptie 24h, gradina, uscator de par (se cere de la receptie), restaurant, pool bar, terasa.



PENTRU PASTE 2020:
- pranzul festiv de Paste este inclus (fara bauturi); pentru regimul de masa demipensiune, pranzul festiv este duminica, si va inlocui masa de cina
- biserica se afla la cca 2 km de hotel; transportul spre si de la biserica la hotel se va suporta personal (autobus local sau taxi)
- live cooking


Clasificare oficiala 2*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.