Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND SAHIN HOTEL


Descriere

Pozitionarea pe malul marii, hotelul este locul ideal de unde sa priviti apusul, si unde veti experimenta bucuria nelimitata si calitatea serviciilor perfecte.

Descriere

Un hotel localizat pe plaja, intr-o zona linistita, cu servicii de calitate, recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor care doresc o vacanta relaxanta la un pret corect.

Localizare

Hotelul se bucura de o locatie ideala, pe malul marii si la 2.5 km de portul de agrement din Kusadasi. Cel mai apropiat aeroport este cel din Izmir, situat la 80 de km de hotel.

Website

http://www.grandsahins.com/

Facilitati hotel

Hotelul va sta la dispozitie cu un restaurant principal, cu terasa exterioara, 4 restauranta A'la Carte, un snack bar, 8 baruri, 2 piscine exterioare cu topogane, teren de joaca si mini club pentru copii, servicii de babysitting (contra-cost), baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de camp cu nocturna, mese de tenis, sporturi nautice (contra-cost) discoteca, muzica live, cabinet medical, parcare, plaja proprie, cu nisip si pietris. Puteti solicita la receptie servicii de spalatorie ( contra-cost), schimb valutar, inchiriere masina.

Facilitati camere

Camere cu mobilier modern, dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, minibar, seif, articole de toaleta gratuite, uscator de par si  mare parte dintre ele cu balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.