Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Garden Ajman Corniche


Descriere

Wyndham Garden Ajman Corniche se află în Ajman, la 80 de metri de plaja Ajman. Oferă unități de cazare, un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Oferind WiFi gratuit, acest hotel de 4 stele are o zonă de plajă privată și un club pentru copii. Oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, room-service și servicii de schimb valutar.

Localizare

Ajman China Mall este la 13 km de Wyndham Garden Ajman Corniche, iar Sharjah Paintball Park se află la 17 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharjah, situat la 13 km de hotel.

Facilitati Hotel

Wyndham Garden Ajman Corniche servește în fiecare dimineață un mic dejun continental. Această proprietate de 4 stele are cadă cu hidromasaj și saună. De asemenea, la Wyndham Garden Ajman Corniche există un centru de afaceri, iar oaspeții au la dispoziție ziare.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, frigider, fierbător de apă, bideu și uscător de păr. În plus, camerele hotelului au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite și oferă vedere la piscină. În toate unitățile de cazare există dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.