Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shangri-La Hotel , Qaryat Al Beri, Abu Dhabi


Descriere

Situată pe o plajă privată cu vedere panoramică la strâmtoarea din Abu Dhabi, această proprietate exclusivistă oferă plimbări cu gondolă arabă şi la centrul spa luxos CHI, The Spa cu piscine în aer liber şi tratamente de masaj.Shangri-La Hotel, Qarat Al Beri găzduiește mai multe restaurante, printre care Shang Palace, care servește preparate din bucătăria chinezească autentică și Bord Eau, unde sunt oferite delicatese franțuzești. Înainte și după cină, Barul Al Hanah oferă băuturi într-o atmosferă relaxantă.Aeroportul Internațional Abu Dhabi este la 20 de minute de mers cu mașina. Atracțiile din apropiere includ Moscheea Sheikh Zayed, aflată la 15 minute de mers cu mașina și Fortul Al Maqtaa, situat la 2 km de hotel.

Localizare

Aeroportul Internațional Abu Dhabi este la 20 de minute de mers cu mașina. Atracțiile din apropiere includ Moscheea Sheikh Zayed, aflată la 15 minute de mers cu mașina și Fortul Al Maqtaa, situat la 2 km de hotel.

Facilitati Hotel

Situată pe o plajă privată cu vedere panoramică la strâmtoarea din Abu Dhabi, această proprietate exclusivistă oferă plimbări cu gondolă arabă şi la centrul spa luxos CHI, The Spa cu piscine în aer liber şi tratamente de masaj.Shangri-La Hotel, Qarat Al Beri găzduiește mai multe restaurante, printre care Shang Palace, care servește preparate din bucătăria chinezească autentică și Bord Eau, unde sunt oferite delicatese franțuzești. Înainte și după cină, Barul Al Hanah oferă băuturi într-o atmosferă relaxantă. CHI, The Spa at Shangri-La se inspiră din legendarul Shangri-La - un loc pentru pace personală, încântare și bunăstare. Masajele și tratamentele se bazează pe metode autentice de vindecare, regăsite în practicile tradiționale de bunăstare, împărtășite de multe culturi asiatice.

Facilitati Camere

Shangri-La Hotel, Qarat Al Beri oferă camere de lux decorate în stil arab modern, în nuanțe de culori calde, bogate și mobilier elegant. Toate camerele au balcon sau terasă cu vedere încântătoare la grădină sau la Golful Persic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.