Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY SIDE BEACH


Descriere

Localizare: Aeroportul Internațional Antalya: 65 km Centrul orașului Antalya: 70 km Satul cel mai apropiat: Side 800 m, Manavgat 4 km Acces facil cu dolmuș (autobuz mic) și taxi Plajă: Plajă cu nisip fin deținută de hotel Descriere: Cu divertismentul său, mâncarea delicioasă, soarele și marea incomparabilă, Side Beach este o destinație clasică pentru vacanțele mediteraneene. Ca prima facilitate a Trendy Hotels, Side Beach servește oaspeți fericiți încă din 1994. Conceptul hotelului este "Hotel pentru adulți" (începând de la vârsta de 16 ani). Dotări Camere: Pardoseală laminată, baie sau duș, WC, uscător de păr, TV (satelit), telefon, aer condiționat central (24 de ore în iulie și august), minibar, seif, set pentru cafea și ceai, balcon Servicii Cazare: Serviciu de curățenie și schimbare lenjerie zilnică Schimbarea prosoapelor la fiecare 3 zile Servicii Incluse: Servicii de restaurante și baruri între orele 10:00-24:00 Mini-bar umplut zilnic cu apă, apă minerală și 1 litru de cola Activități de divertisment și sport Acces la hamam și saună Prosoape de plajă, șezlonguri, umbrele de soare Acces la internet wireless Asistență medicală (între orele 09:00-19:00) Servicii contra cost: Băuturi între orele 24:00-10:00 Room service între orele 07:00-21:00 Băuturi importate, cocktail-uri, sucuri proaspăt stoarse Seif în cameră Telefon, fax, fotocopiator, imprimantă Masaje variate și tratamente la centrul spa Sporturi acvatice (ofertate de o întreprindere privată) Închiriere vehicule (mașini, motociclete, biciclete) Biliard Schimbarea prosoapelor de plajă Servicii de spălătorie Asistență medicală Băuturi importate și vinuri de la cramă Magazin de fotografii Mini-market Informații Suplimentare: Nu se admit animale de companie. Se solicită oaspeților să poarte haine potrivite pentru cină. Personalul de servire își rezervă dreptul de a refuza servirea alcoolului în cazul în care un oaspete este grav influențat pentru a asigura starea de bine a acestuia. Orele specificate sunt susceptibile de a fi modificate în funcție de sezon. Serviciile gratuite și cele contra cost pot fi modificate în timpul sezonului, în funcție de oferta de bunuri importate și locale.

Localizare

Hotelul Trendy Side Beach oferă divertisment, mâncare delicioasă, plajă privată cu nisip, astfel, cei care vor alege acest hotel vor avea parte de o vacanță reusită. Acesta se află în apropiere de centrul stațiunii Side și la 65 km distanță de aeroportul Antalya. Acest hotel se adresează doar adultiilor +18 ani.

Facilitati hotel

Oaspeții hotelului vor dispune de: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 2 baruri, recepție, cameră depozitare bagaje, piscină exterioară și piscină interioară.

Sport și agrement: Acest hotel oferă programe de animație și activități sportive zilnice, spectacole și muzică live. Pe lângă aceste facilități, se poate practica tenis de masă, darts, boccia, aerobic și acces la sala de fitness, iar pentru relaxare, baie turcească și saună.

Plajă: Hotelul Trendy Side Beach oferă plajă privată cu nisip, șezlonguri și umbreluțe gratuite.

Facilitati camera

Hotelul este format din 1 clădire principală și 2 clădiri anexe.Toate camerele sunt dotate cu facilități și servicii precum: parchet laminat, baie proprie cu duș, uscător de păr, TV-satelite, aer condiționat centralizat, mini-bar, seif și balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )