Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel oferă un lounge, parcare și studiouri și apartamente cu facilități pentru gătit, baie proprie, A / C, TV, etc. Există posibilitatea de a servi mese in regim HB sau AI în hotelul Dolphin Beach din apropiere (la 150 m distanta).

Descriere:

Apartamentele Faros ofera un mediu confortabil si prietenos pentru vacantele ideala, inconjurate de paduri cu maslini si pini din statiunea Possidi. 

Localizare:

Unitatea de cazare se afla in statiunea Possidi, la 100m de plaja. Templul lui Poseidon si farul vechi se afla la aproximativ 1 km. La mai putin de 3 minute de mers pe jo se gasesc taverne si magazine. 

Facilitati hotel:

Unitatea de cazare dispune de parcare proprie gratuita si posibilitatea de a face gratar. Internet WI-FI este disponibil in zonele publice si este gratuit. 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, chicineta complet utiliata, frigider, cana electrica, cafetiera, TV, baie, balcon. Camerele au vedere spre mare sau la gradina. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie