Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Vita Park, înconjurat de verdeaţă, este la aproximativ 900 de metri de plaja din partea de sud-vest a staţiunii Albena. Oaspeţii au acces gratuit la parcul acvatic Aquamania cu piscine şi tobogane cu apă, situat la 5 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități : 2 piscine în aer liber, piscină interioară, piscină pentru copii, restaurant principal cu terasă, lobby bar, snack bar, restaurant pe plajă, servicii de spălătorie și curățătorie (contra cost), serviciu de trezire, magazin, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, lobby bar și lângă piscină. În plus, aceștia beneficiază de acces gratuit in Aquamania, șezlonguri și umbrele gratuite (în limita disponibilității), acces la piscine, tobogane.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu sistem de aer condiționat, telefon, TV prin cablu, birou cu scaun, minibar (contra cost), baie cu duș. balcon În plus, toate camerele au balcon cu scaune și masă. Camerele se pot conecta cu camera alăturată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie